Jobba hos oss

Jobba hos oss

Många tror att snickaryrket bara handlar om hammare och spik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – skickliga hantverkare, medvetna platschefer, framsynta ledare och andra yrkes-specialister som samarbetar så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som för företaget framåt och ökar kundnöjdheten. Våra ledord Garanti, Leverans, Kvalité ger oss rätt förutsättningar att lyckas nå vårt mål, 100 % Kundnöjdhet.

GLK’s framgångsrecept är nöjda, engagerade anställda. 2018 startar vår resa tillsammans och vårt sätt att tillsammans arbeta mot gemensamma mål med mätbara uppföljningar på varje enskild kund och uppdrag. Ett engagemang som inkluderar hela företaget är vi övertygade om att det är en viktig konkurrensfördel i arbetet med att rekrytera och behålla medarbetare. Våra anställda är vår största tillgång och deras samlade färdigheter, såväl nu som i framtiden, är avgörande för GLK Bygg AB’s framgång med att skapa långsiktig lönsamhet, där ekonomiska, miljömässiga och sociala frågor harmoniserar med varandra.

Vad vi gör på GLK Bygg 

  • Nybyggnation
  • Husrenovering
  • Lägenhetsrenovering
  • Kök & badrumsrenovering
  • Mark och anläggning
  • Attefall & grindstugor

Vårt företag arbetar utifrån erfarenhet!

Vi satsar allt på våra kunder och vår målsättning är alltid nå kundens förväntningar – 100 % kundnöjdhet

Varför GLK Bygg

GARANTI

Garanti är vårt första ledord och på våra arbeten så lämnar vi alltid garanti, och som lägst två år på utfört arbete och på levererat material i enlighet med tillverkarens rekommendation.

LEVERANS

Leverans är vårt andra ledord och vi skall alltid leverera och hålla det vi lovar, både avseende lämnade offerter och överenskomna avtal. Tillika skall vi avluta arbetet enligt tidsplan.

KVALITÉ

Kvalité är vårt tredje ledord och våra arbeten skall alltid präglas av hög kvalité, vilket gör att vi alltid väljer medarbetare, leverantörer och samarbetspartners efter deras kunskaper och förmåga att utföra sitt arbete

Ett växande företag inom nybyggnation & renovering

Nybyggnation av hus & attefall

Renoverade hus & lägenheter

Pågående projekt

Möt vår ledning

Lars Roxnäs

Lars Roxnäs

Vd & projektledning

Lars har 30-års erfarenhet av nybyggnation och renovering. Han har en bred kunskap inom branschen vilket gör att inget projekt är för stort eller litet.

Håkan Peldan

Håkan Peldan

Projektansvarig platschef

Håkan har arbetat som projektledare och projektansvarig för nybyggnation och renoveringar under många år och älskar att nå beställarens målsättning i tid och resultat.

Urban persson

Urban persson

Ordförande

Urban har utvecklat fastigheter och företag i många år och tillför GLK mycket med sin förmåga att driva och utveckla företag i rätt riktning

1

Möte

Kostnadsfri rådgivning

2

Kostnadsförslag

Anpassat efter budget

3

Prisvärd

Renovering & nybyggnation

4

TELEFON

+46 (0)8 410 105 80

5

EMAIL

info@glkbygg.se

6

ÖPPETTIDER

Mån till fre - 07.00 - 17.00

Med 100% kundnöjdhet i sikte

VÅRA SAMARBETSPARTNERS