Om GLK Bygg

OM GLK Bygg

GLK Bygg AB är ett nystartat byggföretag som grundades under 2017 av Lars Roxnäs och Håkan Peldan. Både Lars och Håkan har gedigen kunskap med många års erfarenhet både från entreprenad- och byggbranschen. GLK Bygg som byggföretag vill göra skillnad, både avseende Leverans, Kvalitet och Garanti.

Vårt måtto – är att GLK Bygg alltid skall överträffa våra kunders förväntningar och alltid säkerställa att våra kunder blir nöjda. Oavsett storlek på uppdrag eller pris så skall alla våra kunder känna sig viktiga och bli bemötta där efter. Vi tar hand om varandra och visar respekt för våra medarbetare, leverantörer och samarbetspartners. ”De bästa säljarna är en nöjd och glad kund och medarbetare”

GLK Bygg – Erbjuder bygg- och entreprenadtjänster till både privatpersoner och profesionella företag såsom bostads-rättsföreningar, kommersiella fastighetsägare, förvaltningsbolag, försäkringsbolag etc. GLK Bygg genomför i egen regi eller via samarbetspartners de flesta förekommande byggnadsarbetena såsom; snickeriarbeten, målningsarbeten, plattsättning, VVS-arbeten, Elarbeten, mark-arbeten etc.

GLK Bygg – Utför arbeten till båda fasta- och rörliga priser. Nybyggnationer, Tillbyggnader, Ombyggnader och Renoveringar Vindsvåningar Garage, Carportar, Förråd, Attefallshus Altaner och uterum Köks- och badrumsrenoveringar Lägenhetsrenoveringar Markarbeten Stenläggningar, murar Staket Etc.

Ta gärna direkt kontakt med oss och berätta om just ditt behov!

Om vår miljöpolicy kan du läsa här Miljöpolicy

  • Nybyggnation
  • Husrenovering
  • Lägenhetsrenovering
  • Kök & badrumsrenovering
  • Mark och anläggning
  • Attefall & grindstugor

Vårt företag arbetar utifrån erfarenhet!

Vi satsar allt på våra kunder och vår målsättning är alltid nå kundens förväntningar – 100 % kundnöjdhet

Varför GLK Bygg

GARANTI

Garanti är vårt första ledord och på våra arbeten så lämnar vi alltid garanti, och som lägst två år på utfört arbete och på levererat material i enlighet med tillverkarens rekommendation.

LEVERANS

Leverans är vårt andra ledord och vi skall alltid leverera och hålla det vi lovar, både avseende lämnade offerter och överenskomna avtal. Tillika skall vi avluta arbetet enligt tidsplan.

KVALITÉ

Kvalité är vårt tredje ledord och våra arbeten skall alltid präglas av hög kvalité, vilket gör att vi alltid väljer medarbetare, leverantörer och samarbetspartners efter deras kunskaper och förmåga att utföra sitt arbete

Ett växande företag inom nybyggnation & renovering

Nybyggnation av hus & attefall

Renoverade hus & lägenheter

Pågående projekt

Möt vårt Team

Lars Roxnäs

Lars Roxnäs

VD

Lars har 30-års erfarenhet av nybyggnation och renovering. Han har en bred kunskap inom branschen vilket gör att inget projekt är för stort eller litet.

Håkan Peldan

Håkan Peldan

Projektansvarig platschef

Håkan har arbetat som projektledare och projektansvarig för nybyggnation och renoveringar under många år och älskar att nå beställarens målsättning i tid och resultat.

Urban persson

Urban persson

Ordförande

Urban har utvecklat fastigheter och företag i många år och tillför GLK mycket med sin förmåga att driva och utveckla företag i rätt riktning

Patrik Bylund

Patrik Bylund

Snickare

Patrik är en omtyckt slitvarg och allroundsnickare. En viktig kollega som aldrig tvekar på att ta i oavsett vilken del vi befinner oss i under projektet. Han är alltid lika motiverad i projekten, från rivning till återuppbyggnad och återställning, noggrannhet och punktlighet är hans signum.

Eli Edlund

Eli Edlund

Snickare

Nyanställd hantverkare i GLK- Bild och presentation kommer inom kort - Varmt välkommen Eli!

Viktor Söderström

Viktor Söderström

Snickare

Nyanställd hantverkare i GLK- Bild och presentation kommer inom kort - Varmt välkommen Viktor

André Danielsson

André Danielsson

Snickare

André har arbetat tillsammans med Lars Roxnäs (VD) sedan skoltiden, Lars brukar skämtsamt säga - han är byggd av mig! Andre är en skicklig och noggrann hantverkare och är van att genomföra allt ifrån renovering till nyproduktion. Vi ser framför oss att även Andre snart axlar en arbetsledar-roll här på GLK Bygg

Rickardh Rickberg

Rickardh Rickberg

Snickare

Rickardh är en mycket noggrann och effektiv hantverkare. han är otroligt lyhörd vilket gör att kundens önskemål landar i resultatet. När det kommer till nybyggnation och husresningar har Rickardh ett otroligt skarpt sinne och ser helheten i utmaningarna som uppstår.

Vinston Arthur Hurtig

Vinston Arthur Hurtig

Snickare

Nyanställd hantverkare i GLK- Bild och presentation kommer inom kort - Varmt välkommen Vinston

Fredrik Hedlund

Fredrik Hedlund

Snickare

Nyanställd hantverkare i GLK- Bild och presentation kommer inom kort - Varmt välkommen Fredrik

1

Möte

Kostnadsfri rådgivning

2

Kostnadsförslag

Anpassat efter budget

3

Prisvärd

Renovering & nybyggnation

4

TELEFON

+46 (0)8 410 105 80

5

EMAIL

info@glkbygg.se

6

ÖPPETTIDER

Mån till fre - 07.00 - 17.00

Med 100% kundnöjdhet i sikte

VÅRA SAMARBETSPARTNERS