reserv

Så här svarar våra kunder

Vill du bli en i GLK Byggs Team

Många tror att snickaryrket bara handlar om hammare och spik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – skickliga hantverkare, medvetna platschefer, framsynta ledare och andra yrkes-specialister som samarbetar så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som för företaget framåt och ökar kundnöjdheten. Våra ledord Garanti, Leverans, Kvalité ger oss rätt förutsättningar att lyckas nå vårt mål, 100 % Kundnöjdhet.

GLK’s framgångsrecept är nöjda, engagerade anställda. 2018 startar vår resa tillsammans och vårt sätt att tillsammans arbeta mot gemensamma mål med mätbara uppföljningar på varje enskild kund och uppdrag. Att engagemang som inkluderar hela företaget är vi övertygade om att det är en viktig konkurrensfördel i arbetet med att rekrytera och behålla medarbetare. Våra anställda är vår största tillgång och deras samlade färdigheter, såväl nu som i framtiden, är avgörande för GLK Bygg AB’s framgång med att skapa långsiktig lönsamhet, där ekonomiska, miljömässiga och sociala frågor harmoniserar med varandra.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vårt företag arbetar utifrån erfarenhet!

Vi satsar allt på våra kunder och vår målsättning är alltid nå kundens förväntningar – 100 % kundnöjdhet